tribunaal – dag 2

Het tribunaal is al lang en breed voorbij en daar kom ik dan met mijn vertaling van de 2e zittingsdag. De reden waarom ik deze vertaling toch post is omdat er op de zitting hele belangrijke informatie wordt gedeeld die mensen naar mijn mening in hun eigen taal moeten krijgen om de ernst van de situatie in te zien. Dit gaat over de toekomst van ons allemaal. Ik denk niet dat de mensen die dit tribunaal hebben georganiseerd de wereldjury die zij wilden bereiken ook hebben bereikt. Als je je richt tot een wereldjury dan moet je ook tijd steken in het vertalen van alle informatie omdat de wereldjury nou eenmaal niet dezelfde taal spreekt. In dat opzicht denk ik niet dat de organisatoren de complete wereldjury hebben bereikt. Niettemin is dit tribunaal een geweldige stap voorwaarts en ik hoop dat ze doorgaan want waarom zou je midden in de strijd stoppen.

Veel mensen vragen zich vooral op dit moment af wie nou eigenlijk de macht heeft. We denken in Nederland dat Nederland een democratie is en dat de macht bij het volk ligt. Echter als wij gaan stemmen dan zweren ‘onze’ volksvertegenwoordigers vervolgens trouw aan de koning. Dat klopt natuurlijk niet. De koning zelf doet alsof hij geen macht heeft. Zijn taak lijkt zwaaien en glimlachen maar als je bij de rechtbank bent word je in de zittingszaal altijd geconfronteerd met een portret van de koning aan de muur. Ook als je een vonnis ontvangt van de rechtbank dan staat daarop ‘in naam van de koning’. Maar de koning speelt geen open kaart en zijn rol in dit geheel blijft onduidelijk. Soms lijkt het alsof de macht bij de Europese Unie ligt en soms lijkt het alsof WEF en/of Bilderberg de macht hebben. Maar misschien is dat allemaal schijn?

Op deze 2e zittingsdag blijkt dat alle landen, w-e-r-e-l-d-w-i-j-d, bij de Wereldgezondheids-organisatie aan de ketting liggen. Wie had dat gedacht. De Wereldgezondheidsorganisatie schijnt een grondwet te hebben die alle grondwetten in alle landen zou kunnen vervangen als er sprake is van een pandemie. Dus een pandemie komt de Wereldgezondheidsorganisatie wel heel mooi uit. Deze Wereldgezondheidsorganisatie heeft een directeur-generaal die is aangeklaagd wegens genocide. Dat lijkt mij niet niks maar blijkbaar is het zo dat je met zo’n beschuldiging aan je broek nog heel goed directeur-generaal kunt worden bij de Wereld-gezondheidsorganisatie als depopulatie van de wereldbevolking op de agenda staat. En je raadt nooit bij wie de Wereldgezondheidsorganisatie zelf aan de ketting ligt … bij het Internationaal Atoom Energie Agentschap (IAEA) … en je raadt al helemaal niet waar de IAEA de leiding over heeft … geloof het of niet maar het Internationaal Atoom Energie Agentschap gaat over de pcr-testen. Ik hoef je verder toch niet te vertellen dat dit helemaal de verkeerde kant op gaat?

Uit de informatie blijkt dat de mensen die de macht hebben bereid zijn om bewust ziektes te verspreiden om op die manier mensen aan te sporen om zich te laten vaccineren. Verder lijkt het er sterk op dat het vaccin een biowapen is. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, blijkt er nog een machtig wapen te zijn ontwikkeld in de vorm van psychologische manipulatie. Dat lijkt niet zo erg maar psychologische manipulatie of gedragsbeïnvloeding blijkt een zeer machtig wapen waarvan mensen zich er niet eens van bewust zijn dat het op hen wordt losgelaten. Het blijkt dat je mensen dingen kunt laten doen die ze niet zelf bedenken en toch doen ze het en ze weten niet eens waarom ze het doen of hoe ze überhaupt op die gedachten zijn gekomen.

Het duurde lang om deze zitting te vertalen omdat de zitting ten eerste vele uren duurde maar ook omdat er héél véél namen van personen, bedrijven, organisaties, plaatsnamen, universiteiten, boeken e.d. worden genoemd. Vrijwel al die namen staan fout in de video-transcript. Ik heb ze allemaal opgezocht en verbeterd. Het was soms een hele puzzel. Toch kunnen er 2 of 3 namen zijn die niet juist gespeld zijn. Die namen kon ik gewoon niet ontrafelen/vinden of niet goed verstaan.

De vertaling post ik helemaal onderaan dit item in een pdf- bestand. De tekst in het pdf-bestand is geen exacte weergave van wat er wordt gezegd in de video-opnamen. Sommige mensen gebruiken veel stopwoordjes. Matthew Ehret zegt bijvoorbeeld vaak ‘right’ en Viviane Fischer zegt vaak ‘like’. Het is lastig om het verhaal te volgen als dit elke keer in de vertaling blijft staan. Dus dat heb ik zoveel mogelijk aangepast. Maar ook als iemand bijvoorbeeld zegt ‘eh Jeff eh eh Jeff ehm Bezos’ dan heb ik alleen Jeff Bezos laten staan. Ik heb zoveel mogelijk gekozen voor een makkelijk leesbare tekst. Een keer kon ik hele belangrijke informatie van Brian Gerrish helaas niet verstaan. Daar staat ‘onverstaanbaar’.

Het is wel veel informatie, 73 pagina’s. Aan de andere kant is dit wel de informatie die je had moeten krijgen tijdens je geschiedenislessen en tevens de achtergrond-informatie die je nodig hebt om de journaal-uitzendingen e.d. te kunnen volgen en informatie die je in de toekomst nog kunt gebruiken. In dat opzicht vallen die 73 pagina’s dan weer mee.

Misschien ga ik de derde zittingsdag ook nog vertalen maar reken daar maar niet op. De derde zitting is waarschijnlijk een medisch wetenschappelijk verhaal over pcr-testen en daardoor misschien veel uitzoekwerk. Dat is een fulltime baan. Daar kom ik nu niet aan toe. Van de daaropvolgende zittingsdagen heb ik sowieso geen videotranscript want de video’s van de daaropvolgende zittingen zijn niet op YouTube verschenen. Wel op Odysee maar daar kan ik geen video-transcript vinden. Ik denk niet dat Odysee die functie heeft.

Wat ik persoonlijk nog kwijt wil is dat het vanaf heden bij je basiskennis hoort om te weten wat een lockstep is. Een lockstep is een zeer onbuigzame stijl van marcheren waarbij soldaten heel dicht op elkaar, in hele precieze passen marcheren. Er is geen ruimte. Niet om even na te denken. Niet voor eigen initiatief. Er is geen uitweg. Dat is precies de manier waarop men wil dat wij met zijn allen richting de afgrond marcheren. Als je dit eenmaal weet dan zijn de ‘nieuwsberichten’ geen verassing meer. Je krijgt via het journaal een indruk via welke route wij richting de afgrond gaan. We gaan van een denkbeeldige wooncrisis, naar een denkbeeldige energiecrisis, naar een verzonnen stikstofcrisis, naar een denkbeeldige pandemie, naar een fake-vaccin, naar een oorlog in Oekraïne, naar een watercrisis, naar vogelgriep, naar het uitkopen van boeren, naar een voedseltekort en dan weer een pandemie en weer een vaccin etc. Men heeft het er druk mee.

Dit is de vertaling: grand jury – 2e zitting

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.