herstel van het gebrek deel 2

Na de uitspraak van de Huurcommissie in oktober 2010 had Ymere besloten dat ze de werkzaamheden eindelijk gingen uitvoeren. Meneer Vink van Ymere kwam met een aannemer naar de woning. We planden direct een afspraak voor de start van de werkzaamheden op 22 november 2010. Eerst zou Ymere nog een asbestonderzoek laten doen omdat een bouwkundig ingenieur aan mij had verteld dat het verhoogde plafond de structuur van asbest had en waarschijnlijk ook asbest was. Vink geloofde niet dat het materiaal in het verhoogde plafond asbest was maar voor de zekerheid gaf hij asbestbedrijf Search opdracht voor een visueel asbestonderzoek.  

Search deed op 10 november 2010 een asbestonderzoek in de woning. Het rapport van Search zou ik op 11 november via Ymere ontvangen. Helaas kwamen beide partijen die afspraak niet na. Na het asbestonderzoek zijn zowel Search als Ymere ondergedoken.   Search zei dat zij geen contact met mij mochten hebben. Ze mochten alleen communiceren met de opdrachtgever en Ymere had per brief alle werkzaamheden afgezegd. Ik belde Ymere op om Vink te spreken. Ymere zei dat Vink niet meer bij hen werkte en dat hij geen dossier over deze kwestie had achtergelaten waardoor geen enkele medewerker van Ymere mij verder kon helpen. 

Het zou nog zeker 4 jaar duren voordat Ymere mij het asbestrapport zou toesturen. Het zou nog langer dan 4 jaar duren voordat Vink uit zijn schuilplaats zou kruipen want dat Vink niet meer bij Ymere werkte bleek later een leugen van ‘onze sociale verhuurder’ om mij af te poeieren. 

Maar eerst ga ik schrijven over het asbestonderzoek zodat duidelijk wordt waarom Vink zich verstopte en waarom ik het asbestrapport niet mocht inzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.