de derde wereldoorlog

Het slechte nieuws is dat we al herdenkend en treurend over de slachtoffers van de 2e wereldoorlog in de 3e wereldoorlog zijn beland. Het goede nieuws is dat dit de laatste oorlog is die er op Aarde zal zijn.

Hoewel deze laatste strijd lang van tevoren was aangekondigd in de Bijbel, zijn we toch allemaal verrast dat het zo loopt want in de loop der tijd zijn we in onze beleving heel nuchter met beide voetjes op de grond gaan staan en toen leek het verstandig om de Bijbel om te dopen tot een sprookjesboek. Het is in elk geval zweverig. Maar wat nou als de schepper van de Aarde een zweverige kunstenaar is?

De geniale kunstenaar heeft aan mij duidelijk gemaakt dat de Bijbel geen sprookjesboek is. Hij heeft daadwerkelijk d.m.v. visioenen en boodschappen, informatie aan mensen doorgegeven en zij hebben die informatie opgeschreven. Al die schrijfsels zijn gebundeld in de Bijbel. Normaal gesproken gaat de inhoud van een boek geen honderden jaren mee maar de geniale kunstenaar heeft de inhoud van de Bijbel persoonlijk beveiligd. Dat wil niet zeggen dat er niet is gesleuteld aan de inhoud van de Bijbel. Er zijn in de loop der tijd delen verwijderd en er zijn delen creatief vertaald. De geniale kunstenaar heeft dat laten gebeuren want het gaat op dit punt in de tijd alleen nog om ‘de verdrukking’ en ‘de eindtijd’ uit de Bijbel. De rest is verleden tijd. Er komt binnenkort definitief een einde aan het leven op Aarde zoals wij dat kennen. Dat is geen verlies. Maar de weg die wij nog gaan afleggen tot het einde, is een rit in een achtbaan met gevaar voor eigen leven. Daar moet je je op voorbereiden.

Persoonlijk heb ik geen verstand van de Bijbel. Dus je moet daarvoor niet bij mij zijn. Ik ben hindu. Ik heb geen idee waarom de schepper bij mij is uitgekomen om deze informatie over de Bijbel te delen. Van huis uit ben ik niet religieus opgevoed. Ik ben gewoon hindu omdat mijn ouders hindoes zijn. Thuis deden we niet aan religie. We vierden soms wel de hindu-feestdagen met familie en vrienden maar we vierden ook weleens kerst als wij daarvoor werden uitgenodigd. Of als mijn moeder een kerstboom in huis wel leuk vond staan bij de rest van het interieur, dan vierden we ook kerst. Mijn vader ging zich op latere leeftijd wel verdiepen in het hindoeïsme. Hij wilde daar weleens iets over vertellen maar niemand van de familie was echt geïnteresseerd in het hindoeïsme of in welke religie dan ook. Alleen de religieuze feestdagen van alle religies vinden wij interessant. Helemaal als er lekker wordt gekookt.

Doordat ik niet geïnteresseerd ben in religie wist ik niet dat sommige dromen die ik vroeger had, gingen over onderwerpen die in de Bijbel voorkomen. Toen ik in het begin van de jaren negentig dromen kreeg over Jezus en dromen over de laatste mensen op Aarde, heb ik dat afgedaan als het resultaat van mijn levendige fantasie. Pas ongeveer 20 jaar later, in 2012 toen iedereen het over de Maya-kalender had en sommige mensen dachten dat 21-12-2012 het einde van de wereld betekende, kreeg ik per toeval informatie uit de Bijbel onder ogen waardoor het mij duidelijk werd dat ik lang geleden over ‘de eindtijd’, ‘de opname van de gemeente’ en ‘de bruiloft van het lam’ uit de Bijbel had gedroomd. Ik vond dat heel wonderlijk. Niet religieus en toch religieuze dromen van een hele andere religie dan ik van huis uit had meegekregen. Ik probeerde mij daarna te verdiepen in de Bijbel. Dat lukte me niet. Ik kom gewoon niet door die materie heen.

De schepper heeft een bepaalde kunstzinnige, creatieve persoonlijkheid en voor hem is het misschien heel gewoon om zich creatief uit te drukken in symbolen. Doordat het verhaal in de Bijbel vaak symbolisch wordt verteld, is het een studie om het boek te lezen. Ik kom niet door die materie heen maar de geniale kunstenaar is wel ontzettend blij dat er mensen zijn die zijn informatie grondig hebben bestudeerd en dat weer aan anderen uitleggen. Hoewel ik zelf niet in staat ben om de Bijbel begrijpend te lezen, vind ik het soms wel interessant om naar een uitleg van iemand als bijvoorbeeld Walter Veith of Gert van de Weerd te luisteren, mits het niet te lang duurt.

Terug naar deze laatste oorlog die we moeten uitvechten. Voor deze oorlog heb je geen tanks, bommen of geweren nodig. Het zal op alle niveaus van ons bestaan een strijd om de waarheid zijn. De mensen die het voor het zeggen hebben, zullen continue grote leugens verkondigen. Daarvoor wordt alles uit de kast getrokken: deskundigen, de wetenschap, de media, belangrijke organisaties, geld etc. Ze zullen bijvoorbeeld zeggen dat er sprake is van een dodelijk virus en een heuse pandemie. Terwijl ze linksom met een gefabriceerde virus en rechtsom met een killervaccin bezig zijn om de mensheid wereldwijd op grote schaal uit te roeien.

Wij moeten ons daartegen verzetten en ons verdedigen met de waarheid en met feiten. De waarheid is dat er geen sprake is van een pandemie en er is ook geen sprake van een vaccin. We moeten wat de waarheid betreft geen millimeter wijken. Als wij meegaan in de leugens van de overheid/de vijand dan is de strijd verloren. We raken dan verstrikt in een eeuwenoude gigantische web van leugens. De overheid rekent op mensen die de overheid vertrouwen en zich blindelings laten vaccineren. Met hen gaat de overheid als eerste afrekenen. Zij gaan als eerste. Ook rekent de overheid op mensen die de druk van de overheid niet aankunnen en zich om die reden laten vaccineren. Dat is de volgende groep slachtoffers van de overheid.

Het beste wapen in deze oorlog is misschien een krant of een blog die elk bericht van het kabinet herhaalt maar dan tevens voorziet van feiten die het kabinet bewust weg laat. Met feiten kun je elke leugen grondig weerleggen. Er zijn veel alternatieve nieuwsites en kanalen die met feiten of met andere deskundigen weerleggen wat het kabinet beweert. Zoals bijvoorbeeld blckbx, Café Weltschmerz, NineForNews, WantToKnow, ZAPLOG.pro, Herstel de Republiek, Vrijspreker, De Nieuwe Wereld, Xandernieuws, Niburu en nog veel meer. Het probleem met de alternatieve nieuwssites is dat het vaak gecontroleerde oppositie is. Het is niet verstandig om altijd klakkeloos te geloven wat daar wordt gezegd. Het is sowieso niet verstandig om klakkeloos te geloven wat wie dan ook via welke kanaal dan ook zegt. Maar het is wel verstandig om al die informatie te lezen of aan te horen en zelfs de informatie van msm te lezen en vervolgens zelf te onderzoeken.

Je kunt het een beetje vergelijken met de NPO. Ooit keken we er allemaal naar de NPO. Daar waren ooit ook kritische programma’s. Tot corona. Je hoort geen kritisch woord over corona bij de NPO. Je hoort tegenwoordig alleen desinformatie bij de NPO maar heel veel mensen geloofden die informatie en hebben zich laten vaccineren. Hetzelfde kan gebeuren met de alternatieve nieuwssites. Mensen stemmen af op die kanalen en rekenen erop om langs die weg juist geïnformeerd te worden. Als daar sprake is van gecontroleerde oppositie dan is er gevaar dat via die kanalen op een gegeven moment desinformatie wordt verspreid. Daar moet je altijd rekening mee houden.

Heel veel mensen hebben zich vol vertrouwen laten vaccineren. Velen van hen zijn nu dood, verzwakt, verminkt of hebben een zwaar verzwakt immuunsysteem gekregen door het vaccin waardoor ze enorm vatbaar zijn voor alle verdere varianten op corona. Deze ontwikkeling is geen item op het journaal. Er is oversterfte. Ook dat mag niet in het openbaar worden besproken. Gezonde mensen zijn dood gegaan na vaccinatie met het corona ‘vaccin’. Het aantal mensen met kanker en hiv is explosief gestegen. Wereldwijd zijn jonge, gevaccineerde sporters plotseling dood neergevallen. Er is een gigantische stijging van jongeren met hartaandoeningen. Mensen die al ziek waren, werden nog zieker na vaccinatie. Mensen die gezond waren kregen problemen met hun immuunsysteem. Gezonde mensen kregen bloedproppen in de hersens of last van het hart. Het laatste nieuws is een enorme stijging van het aantal spontane abortussen.

Al deze ‘bijwerkingen’ worden allemaal normaal bevonden maar als je één keer niest of één keer hoest dan is men bang dat je doodgaat en moet je meteen een coronatest doen. Nota bene met een pcr-test. Kary Mullis, de uitvinder van de pcr-test, heeft zelf gezegd dat de pcr-test helemaal niets zegt over besmettingen. Hij heeft uitgelegd dat de pcr-test niet kan uitwijzen of iemand ziek of besmettelijk is.

Zoals de pcr-test nu wordt ingezet/misbruikt voor corona, daar is het helemaal niet voor geschikt. Het is wederom de zoveelste leugen. Mensen zouden net zo goed een zwangerschapstest kunnen doen om te testen of ze corona hebben. Een zwangerschapstest zegt net zoveel over een coronabesmetting als een pcr-test. Maar misschien wordt die pcr-test wel ingezet om wereldwijd een DNA-databank op te zetten. Dus niet verbaasd zijn als je DNA straks op een crime scene wordt aangetroffen waar je nooit bent geweest, op een persoon of in de onderbroek of onder de nagels van een persoon die je nog nooit in je hele leven hebt gezien. DNA bewijsmateriaal heeft eigenlijk geen enkele waarde meer.

Inmiddels wordt steeds meer duidelijk wat voor een gif-cocktail het coronavaccin is. Niemand krijgt de bijsluiter te lezen. Volgens de verhalen staat op de bijsluiter dat fabrikanten niet aansprakelijk zijn als het mis gaat na vaccinatie. Je bent zelf verantwoordelijk als het mis gaat want je had je in die materie moeten verdiepen. Maar o wee als je je in de materie hebt verdiept en tot een hele andere conclusie bent gekomen dan het kabinet en dat je als gevolg daarvan ook nog eens besluit dat je die experimentele rommel niet in je lijf wilt. Wappie!

Het punt is, dat tegen de tijd dat het voor een ieder duidelijk is wat er in het vaccin zit en wat de gevolgen daarvan zijn voor onze gezondheid en de wereldbevolking, dat tegen die tijd een groot deel van de wereldbevolking al is uitgeroeid. Tegen die tijd is het doel van de bazen van ‘onze’ politici al bereikt. Depopulatie was namelijk precies het doel. Wereldwijd hebben alle overheden er bij mensen op aangedrongen dat ze zich laten vaccineren. Alle mensen die vertrouwen hebben/hadden in hun overheid en die zich vol vertrouwen hebben laten vaccineren zullen dan of dood zijn of een ernstig verzwakt immuunsysteem hebben. De mensen die kinderen krijgen zullen waarschijnlijk geen gezonde kinderen krijgen. Dat is precies wat de rijken der Aarde willen. Ze willen een groot deel van de wereldbevolking uitroeien zodat ze de wereld bezitten en tevens controle hebben over het kleine aantal mensen dat nog leeft. De mensen die het vaccin overleven zijn waarschijnlijk gechipt of worden gechipt voor de nodige controle want de rijken der Aarde zijn bang voor ons.

Wat je tijdens deze oorlog niet moet vergeten is dat de vijand ontzettend laf is. De mensen die een groot deel van de wereldbevolking willen uitroeien, die durven ons niet eens onder ogen te komen. We weten niet eens wie ze zijn. De ene onderzoeker zegt: het zijn rijke Amerikaanse families. De andere zegt: het zijn rijke Italiaanse families. Wat zeker is, is dat ze zich verschuilen achter politici, farmaceuten, artsen, wetenschappers, liefdadigheid, zorg, dubieuze organisaties en hun woordvoerder Klaus Schwab. Maak alsjeblieft niet de vergissing te denken dat Klaus Schwab de top van de piramide is. Wij moeten denken dat Klaus Schwab dit allemaal verzint.

De top van de piramide kiest waarschijnlijk niet voor niets voor een oude man als woordvoerder en gezicht van hun organisatie. Een oude man kan plotseling dood gaan en dan denken wij dat de oorlog voorbij is. Dat verhaal kennen we nou toch wel? Gestoorde man wil de mensheid uitroeien en gestoorde man heeft er een boek over geschreven en als gestoorde man berecht moet worden dan pleegt gestoorde man zelfmoord. Of misschien sterft gestoorde man in dit geval een natuurlijke dood want gestoorde man is vrij oud. Daarna leefden wij nog lang en gelukkig. Terwijl het om een groep rijke en machtige mensen gaat die na de dood van gestoorde man rustig verder gaan met het perfectioneren van hun oorlog tegen de mensheid.

Deze rijke mensen winnen helemaal niets met hun strijd maar ze zijn niet in staat om dat in te zien. Ze zijn in de ban van Satan/Zwarte Magie. Hij geeft hen de illusie dat ze eigenaren worden van de Aarde en zij denken dat ze de uitverkorenen zijn. Die mensen hebben er niets aan om de wereld te bezitten. Ze komen met niets en ze gaan met niets. Wij, de onderkant van de piramide worden misleid door de mensen bovenin de piramide. Maar die rijke mensen bovenin de piramide worden misleid door Satan. Ze worden nóóit de eigenaren van de Aarde. Dus uiteindelijk verliest iedereen.

Wat je ook moet weten is dat de vijand enorm allergisch is voor waarheid. Officiële cijfers en feiten? Daarvoor nemen ze de benen. Vergelijkingen met de holocaust kunnen ze niet aan en het woord tribunaal brengt ze helemaal van de kaart. Vroeger zag je Mark Rutte in elke denkbare televisieprogramma en zelfs bij YouTubers om over zichzelf te praten. Nu zie je hem behalve op de persconferentie (voorlezen uit De Fabeltjeskrant) helemaal nergens meer. Terwijl er volgens hem sprake is van een heuse pandemie en hij elke keer vergaande coronamaatregelen aankondigt. Dat lijkt mij een reden om als de minister-president in zo’n beetje elke televisieprogramma te gaan zitten zodat alle Nederlanders antwoorden krijgen. Maar Mark Rutte is bang om met waarheid geconfronteerd te worden. Hij kan zo’n gesprek niet aan. Misschien zou hij wel in een televisieprogramma durven verschijnen als zijn gesprekspartners zorgvuldig zijn uitgezocht en geïnstrueerd om hem naar de mond praten. Ook daaraan zie je dat de vijand laf is.

Het gaat in deze oorlog niet alleen om misleiding door politici en hun opdrachtgevers op gebied van corona. In de periode die ons nog rest op Aarde tot het einde, zal op elk gebied de waarheid aan het licht komen. Bijvoorbeeld over de energie ‘crisis’. Het schijnt heel eenvoudig te zijn om zelf schone energie op te wekken maar wij weten niet meer hoe. Ook op andere gebieden komt de waarheid aan het licht. Over de klimaatcrisis, kerken, het Vaticaan, de stikstofcrisis, het koningshuis, justitie, politie, showbizz, Hollywood, Hilversum, banken, de economie, ziekenhuizen, corporaties, overheidsinstanties, de modewereld, verzorgingstehuizen, orgaanhandel, journalistiek, jeugdzorg etc. etc. Ook over de schepping zal de waarheid aan het licht komen. En de waarheid over de afkomst en ware aard van de mens. We komen daardoor weer in onze kracht te staan. De waarheid zal ons bevrijden uit een eeuwenoude, gigantische web aan leugens. Alles wat wij normaal vinden zal niet normaal blijken te zijn. Verre van. De waarheid zal voor veel mensen niet te bevatten zijn. Mensen zullen moeite hebben om de waarheid te geloven. Dat is niet erg. Je mag het in je eigen tempo behappen.

De leugen is de religie. Dat van Satan.

Aan het eind van deze oorlog zal de wereld bevrijd zijn van de toezichthouder Lucifer en vooral bevrijd zijn van Satan die via Lucifer en vele handlangers onder de mensheid controle heeft over de wereld. Tot die bevrijding wil Satan zoveel mogelijk mensen vermoorden. Hij heeft daar haast mee want het einde is in zicht. Dat er zoveel mogelijk mensen dood moeten, is ook slecht nieuws. Het goede nieuws is, dat wij niet tegen Satan hoeven te vechten. Eigenlijk kan hij ons helemaal niets maken. We hoeven het niet tegen hem op te nemen. We kunnen hem negeren. We moeten ons wel verzetten tegen mensen die handlangers zijn van Satan en die blindelings alles doen wat Satan wil.

Je moet je er voor deze laatste strijd ook nog op voorbereiden dat als je niet bereid bent om te leven naar de leugens, dat de overheid/de vijand bereid is om alles van je af te pakken. Je huis, je baan, je vrijheid, je titels, je gezondheid, de hoeveelheid zuurstof die je inademt, je netwerk, je familie, je leven … daar moet je je op voorbereiden en je tegen hen verzetten en hen met waarheid en feiten blijven confronteren.

Je ziet, het zal best ingewikkeld worden. En om het nog ingewikkelder te maken, is het ook nog eens zo dat de schepper en Satan tot op zeker hoogte hetzelfde willen. Alleen is het in het geval van Satan zo dat hij de schepper na-aapt om ons te misleiden. Misschien heb je wel eens gehoord van de slogan ‘you will own nothing and you will be happy’. De rijken der Aarde willen dat wij letterlijk niets meer bezitten. Natuurlijk zullen ze doen alsof ze ons daarmee een dienst bewijzen. Ze willen ons wijsmaken dat wij gelukkiger zullen zijn als we geen bezit hebben. Dus de mensen die zo hebzuchtig zijn dat ze een deel van de wereldbevolking willen uitroeien zodat ze zelf méér hebben, zullen proberen om ons wijs te maken dat wij gelukkiger zullen zijn zonder bezit. Ik denk eerder dat hun slogan is: you will own nothing and we will be happy.

De schepper is ook van mening dat bezit een mens ketent. Zijn bedoeling van het leven is dat wij zijn schepping ontdekken. Dat wij o.a. zien wat hij allemaal heeft gecreëerd en dat we het leven beleven. Dat lukt niet als wij ons op één plek hechten aan materie, aan grond, een huis, onze spullen e.d. Dat is een vorm van angst die wij normaal zijn gaan vinden. We hebben hard gewerkt om aan al die spullen/materie/comfort te komen. We beveiligen en bewaken ons huis en we verzekeren onze spullen. We zijn daardoor niet vrij om te gaan en te staan waar we willen. We zijn bang dat wij elders die comfort waar we zo hard voor hebben gewerkt niet meer zullen hebben. We ketenen onszelf uit angst aan onze huis en spullen. Toch zal de schepper nooit je spullen van je afpakken.

Als de onderling gemaakte afspraken zijn dat je werkt, belasting betaalt en met je verdere inkomen mag kopen wat er te koop is, dan is dat de afspraak. Als je met jouw inkomen een huis hebt gekocht dat te koop stond dan is het huis van jou. Niemand mag het van je afpakken. Ook niet met nieuwe regelgeving. De schepper zal het ook niet van je afpakken. Hij zal je wel het inzicht geven wat het bezit met je doet. Het is aan jou wat je met die informatie doet. Het huis is pas niet meer van jou als je er om wat voor reden dan ook afstand van doet. Ook op dat gebied moeten we ons verzetten tegen de plannen van de mensen die de overheid aansturen om ons bezit af te pakken. Als de rijken der Aarde van mening zijn dat bezit een mens niet gelukkig maakt dan kunnen zij afstand doen van hun bezit zodat wij kunnen monitoren of zij daar gelukkiger van worden.

Ik heb geen informatie gekregen waaruit blijkt dat er tijdens ons Aardse bestaan een punt komt waarop het tot de rijken der Aarde zal doordringen dat ze juist zwaar verlies lijden doordat ze Satan dienen. Sterker nog, ik heb beelden van hen gezien, van het moment dat het wél tot hen doordrong wat het resultaat is van hun daden tijdens hun leven op Aarde. Dat moment was voorbij dit Aardse leven.

Ik zag dat de mensen, die heel veel geld en bezittingen hadden op Aarde, aankwamen op een feest waar iedereen elkaar weer terug zou zien. Op het feest was iedereen ontzettend blij om elkaar weer terug te zien. Het was een ander feest dan ‘de bruiloft van het lam’ want op dat feest droeg iedereen trouwkleding. De gasten op dit andere feest waren wel feestelijk uitgedost maar niet in trouwkleding. Dus het moet een ander feest zijn geweest. Ik zag dat mannen en vrouwen die op Aarde heel rijk en belangrijk waren op het feest arriveerden. Ze stonden voor het gebouw waar het feest gaande was en ze waren helemaal in de wolken om hun geliefden weer te zien die zij in hun beleving al eeuwen niet hadden gezien. Ze wisten dat hun geliefden ook op het feest waren want iedereen was op dat feest. Ze konden niet wachten om hun geliefden weer te ontmoeten. Maar de personen die ze graag wilden ontmoeten hadden laten weten dat ze niets van hen wilden weten. Dat was een hele zware klap voor de net gearriveerde gasten. Ze waren plotseling heel verdrietig en compleet uit het veld geslagen toen ze dat bericht kregen.

De mensheid is met elkaar verbonden als een ketting. Dat is een enorme ketting met vele menselijke schakels. Er zijn mensen die je nooit ontmoet en toch ben je via via met hen verbonden. De mensen die tijdens je leven je pad kruisen daar ben je nauw mee verbonden. Er zitten maar enkele schakels tussen hen en jou en daardoor kom je hen tegen.

Toen die mensen met veel geld en veel macht tijdens hun Aardse leven de mensen tegenkwamen met wie ze nauw verbonden zijn, vonden ze die mensen onbeduidend, niet belangrijk, niet passend in hun kringen en minderwaardig. Ze waren namelijk niet rijk. Hadden ook geen hoge opleiding en al helemaal geen titels. Die rijke mensen voelden zich oppermachtig t.o.v. mensen met weinig geld. Ze maakten de mensen met weinig geld belachelijk. Ze vroegen zich zelfs af of iemand zulke onbelangrijke mensen wel zou missen als ze van de aardbodem verdwenen. Vervolgens hebben ze -ongestraft- die mensen met weinig geld, met wie ze in werkelijkheid nauw verbonden zijn, vreselijk gemarteld tot de dood erop volgde. Hun geliefden zijn dankzij hen een zeer traumatische dood gestorven. Daarom wilden hun geliefden niets meer van hen weten. De ontmoeting zou trauma oproepen bij de slachtoffers.

Ik zag dat die rijke mensen diep geschokt waren toen het tot hen doordrong wat zij hadden gedaan tijdens hun Aardse leven. Ze hadden oprecht spijt. Ze waren radeloos van spijt. Ze probeerden te bedenken wat ze konden doen om het goed te maken maar ze konden geen woorden vinden en niets bedenken wat ze konden doen om het recht te zetten. Het was allemaal al gebeurd en hun geliefden waren zwaar getraumatiseerd. Het was niet meer terug te draaien.

Er komt ook een ‘great reset’ van zowel de kant van Satan en zijn volgelingen als van de kant van de schepper. Waarschijnlijk heeft Satan dat ook nageaapt van de schepper omdat hij weet dat zijn dagen op Aarde zijn geteld. The Great Reset, van hun woordvoerder Klaus Schwab, kennen we inmiddels wel. Ik heb geen zin om het boek te lezen maar op internet kun je genoeg informatie over dit onderwerp vinden.

De schepper komt met de echte grote herstart. De rechtsstaat komt nooit meer terug. De 10 geboden worden in ere hersteld. Ik schoot in de lach toen ik die informatie kreeg. Wij denken nou eenmaal dat alles in het honderd loopt zonder vele kilo’s aan pagina’s wet- en regelgeving. Maar zonder Satan aan de top van de piramide is er geen wet- en regelgeving nodig. Politie, justitie, het leger en wapens zullen ook verleden tijd zijn. Politiek verdwijnt. Er bestaan gewoon geen mensen die andere mensen kunnen leiden. Het is een tegennatuurlijke, ongelijkwaardige situatie omdat alle mensen gelijke schakels zijn. Er zullen ook geen prinsen, koningen en keizers e.d. zijn. Er zullen geen grenzen meer zijn tussen landen. De Aarde wordt weer één geheel. Er zal geen zorgsector zijn, geen banken, geen geld, geen belasting, geen economie e.d. Ik kan mij er thans niet zoveel bij voorstellen maar ik krijg de indruk dat we zorgeloos zullen leven en ons niet aan het leven zullen vastklampen. Als we klaar zijn met het ontdekken van de Aarde en het beleven van het leven dan gaan we ontspannen verder, dus dood, zonder dat we daar hysterisch over zullen doen.

Er komen ook tribunalen voorbij dit Aardse leven. Recht bestaat. Het is een krachtige energie waar niemand omheen kan. Misschien wel sterker dan de schepper en Satan. Men zegt niet voor niets: het recht zal zegevieren. Niemand kan om het recht heen. Het zal tijdens de rechtszaken niet alleen om corona en het killervaccin gaan. Corona is een sluitstuk van honderden jaren terreur en bloedvergieten op een van oorsprong vredige plek, de Aarde. Het verblijf van de mens op Aarde is misschien wel de meest gewelddadige en bloederigste geschiedenis ooit ergens geweest. Dat is op zich heel vreemd want de schepper van de Aarde is geweldloos en de mens is van nature een geweldloos wezen. Dus de vraag zal zijn: hoe het dan toch zover heeft kunnen komen. Iedereen moet verantwoording afleggen.

Waarschijnlijk zal Satan zeggen dat mensen uit vrije wil met hem hebben meegedaan maar de meeste mensen weten niet eens wie Satan is. De meeste mensen die dit lezen denken waarschijnlijk dat ik een beetje van het pad ben geraakt door alle perikelen met de woningcorporaties. Dat is niet erg maar dat geeft wel aan dat mensen niet weten wie Satan is. De mensen die van hem gehoord hebben, zullen zeggen dat hij niet bestaat en zelfs satanisten denken dat Lucifer Satan is. Dat is niet zo.

De tribunalen lijken er niet te zijn om de straf voor de daders te bepalen. De daders hebben hun eigen straf in werking gezet. In het item ‘coronavirus aka piramidespel‘ heb ik al geschreven dat wij mensen de energie, welke wij op Aarde hebben gecreëerd, zullen ontvangen. Dat is een natuurlijke wet. De tribunalen lijken te gaan om herstel van het recht van slachtoffers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.